Reacties

Mocht je een ervaring willen delen naar aanleiding van je deelname aan een workshop of ander evenement dan kun je hieronder je reactie plaatsen.

8 comments

 1. Cindy schreef:

  Op een druilerige novemberdag heerlijk even tijd voor jezelf. Onder deskundige leiding van Joke Murray, neem je op een prettige manier je body & soul onderhanden. Joke begeleid je in het zoeken naar je blokkades en adviseert bij het oplossen hiervan. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht door middel van een heerlijke biologische lunch. Een heerlijke dag!

 2. Margo schreef:

  Joke Murray begeleidde de yoga dag op een heel prettige wijze. Lekker nuchter, deskundig op veel gebieden (voetreflex zones en meridianen deden ook mee). Ze gaf aandacht aan mogelijkheden en beperkingen van individuele groepsleden zonder daarmee de groep te hinderen of de vaart uit het programma te halen. Een aanrader!

 3. Angélique schreef:

  Niet voor niets ben ik één van de trouwe deelnemers aan de yoga-dag die twee keer per jaar wordt georganiseerd door Contecta. Het is telkens weer een goed georganiseerde en deskundig gegeven yoga-dag in een (voor zover ik heb meegemaakt) prettige groep, waarin je jezelf weer kunt opladen. Een cadeautje voor jezelf!

 4. Angélique schreef:

  Zondag 7 april wederom mogen genieten van een yogadag gegeven door Joke Murray. Na een halfjaar wachten, kwam de dag weer als geroepen. Een betere methode om te ‘ontstressen’ ken ik niet. Ik kan het iedereen aanbevelen. Of je nu al wel of niet yoga-fan bent. Dit moet je gewoon een keer meemaken, je mee laten voeren en dan achteraf beoordelen. Al zijn de oefeningen niet moeilijk, het effect is groots. Bedankt Sabine dat je dit weer vanuit Contecta hebt georganiseerd.

 5. Pauline schreef:

  Afgelopen zondag 7 april genoten van de Yoga-vitaliteitsdag! Joke Murray weet precies hoe ze ons / mij door allerhande oefeningen kan bevrijden van blokkades, waar we het bestaan niet van wisten. Heel waardevol en een absolute aanrader. Ben er enorm van opgeknapt. De locatie en de heerlijke biologische lunch maakte het helemaal super! Perfect georganiseerd Sabine!

 6. Angélique schreef:

  De kennis en ervaring van Joke Murray maakt een yogadag onder haar leiding tot een heerlijke dag. Een dag waar energie en inspiratie wordt opgedaan. Geschikt voor zowel de ervaren als onervaren yogadeelnemer. En indien gewenst is er die ‘personal touch’ richting enkele deelnemers om een duwtje in de goede richting te geven bij herstel van diverse lichamelijke ongemakken. De organisatie van deze dag in handen van Contecta was wederom voortreffelijk. Een dag dus om op 7 april 2013 zeker weer te herhalen.

 7. margot Mulders schreef:

  Een yogadag met Joke Myrray is een cadeau!
  Heel fijn hoe zij je door de dag heen leidt. Professioneel, rustig en bovenal inspirerend.
  Haar kennis van en ervaring met yoga combineert zij met andere vormen van oosterse en westerse kennis waardoor zij mij weer nieuwe inzichten heeft gegeven en fijne oefeningen om ook thuis mee verder te gaan.
  Dat de dag plaats vond in het nieuwe centrum van Amadorra was fijn. Een prachtige ruimte!
  En de lunch die geserveerd werd maakte ook de pauze tot een ware tractatie.
  Bedankt voor dit alles!
  Margot

 8. Hester schreef:

  Zaterdag voor t eerst de yogadag mogen beleven met Joke Murray! Heerlijk, ik ging helemaal uit m’n hoofd in mijn gevoel, en dat is heel wat voor mij! Tussendoor een heerlijke lunch met bijzondere broden en een zelfgemaakte soep, oog- en tongstrelend. Sabine, dank voor het organiseren, je hebt jezelf overtroffen, kan iedereen zo’n relaxed dagje aanbevelen! Dankjewel. Groetjes, Hester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.