Workshops

 

 

Yoga

De workshop is een verkenning voor beginners en een verdieping voor gevorderden en toegankelijk voor iedereen. Het programma wordt afgestemd op de deelnemers.

Door middel van verschillende houdingen laat je de energie weer stromen zodat blokkades verdwijnen en je je soepeler gaat voelen en je meer in je kracht komt te staan. In je kracht ben je vitaal en heb je plezier.

Geschikt voor groepen van 8 tot 25 personen

Percussie

Met dit krachtige instrument creëer je een prachtig samenspel van ritmes. Een unieke ervaring van teambuilding. Ervaar hoe geweldig het voelt om samen op afrikaans djembé’s, sjamaandrums, bastrommels, kalebasshakers en andere instrumenten te spelen.

Deze activiteit zorgt voor heel veel energie in de groep. Het werkt verbindend en iedereen wordt blij om samen een geweldige opzwepende performance neer te zetten.

Klankhealing

Met klankhealing ga je rustig ontspannen liggen en luister je naar alle geluiden. Iedere deelnemer krijgt individuele aandacht. Er zijn allerlei instrumenten zoals klankschalen, djembé’s, ratels didgeridoo etc…. die diep tot je doordringen. Tijdens de klankhealingwordt er gekeken naar de energiestroom in de chakra’s, meridianen en aura.                                                

Met klankhealing ervaar je een intense en ontspannen workshop. Al deze energie komt bij je binnen en kan heel wat losmaken. Er kunnen blokkades worden opgeheven en er kan een grote rust over je heen komen.

Geschikt voor groepen van 8 tot 15 personen.

Aura fotografie

De aura is een energetisch veld dat om iedere persoon straalt. Door middel van de aurafotografie methode zien we deze energie om ons heen. Iedere persoon heeft een eigen aura die op de foto wordt vastgelegd. Dit levert prachtige gekleurde foto’s op. Iedere kleur heeft een betekenis hoe je op dat moment in het leven staat. Er wordt uitgelegd welke kleur wat betekent.

Met de aurafoto worden persoonlijke kwaliteiten blootgelegd. Zo ervaar je om op een geheel nieuwe wijze naar jezelf te kijjken. Dit wordt ook wel bij screenings gebruikt. Voor teams/groep is het een mooi meetinstrument om te kijken welke kwaliteiten er in een team/groep zitten en welke er eventueel aan toegevoegd kunnen worden voor een betere balans. Je kijkt op een andere wijze naar je team/groep en leert hen beter te motiveren. Tijdens het evenement heeft het grote aantrekkingskracht en is iedereen nieuwsgierig naar zijn aurakleur. Gesprekstof bij uitstek.

Voor een evenwichtig team is een verscheidenheid aan aurakleuren bij de teamleden het meest interessante.

Een prachtig uitje voor bedrijf, vereniging, vriendinnengroep. Geschikt voor groepen van 10 tot 300 deelnemers.

Tarot kaarten

Tarot kaarten leggen is al heel oud. Je zou het niet als eerste bedenken om richting te geven in je leven. Doch met behulp van tarot kaarten krijg je meer duidelijkheid en handvaten aangereikt voor meer bewustwording. De ogenschijnlijke toevalligheid van kaarten die je getrokken hebt zeggen veel over de situatie waar de persoon of het team op dat moment in zit.

Er zijn al veel situaties uitgelegd en verhelderd met het leggen van tarot kaarten. Het geeft een stukje bewustwording van het hier en nu en welke richting je op kunt. Zeer interessant en verhelderend.

Geschikt voor groepen van 10 tot 100 deelnemers.

Labyrinth lopen

Het oersymbool van vele oude culturen die je bewust loopt op een geleid pad naar binnen, de kern en daarna naar buiten: je kun het zien als je eigen levensweg. Het labyrinth kun je lopen door jezelf vooraf een vraag te stellen of een intentie te hebben. Door het lopen van het labyrinth ervaar je je lichaam en ben je bewust op jezelf gericht. Het is een lopende meditatie. 

Het lopen van een labyrinth kan een symbolische en zingevende functie hebben.

Geschikt voor groepen van 8 tot 20 deelnemers.

Thaise yoga massage

Thaise yoga massage is een stevige meditatieve massage. Deze methode richt zich op het wegnemen van blokkades zodat je energie weer gaat stromen. Door aanraking ontspant het lichaam en komt je hoofd tot rust zodat je (weer) in contact bent met jezelf.

Thaise yoga massage geeft je ontspanning en daardoor voel je je weer vitaler en soepeler. Dit komt ten goede aan je gezondheid. Uitermate geschikt voor bedrijven die hun medewerkers willen ondersteunen om gezond te blijven.

Geschikt voor bedrijven. Min. aantal medewerkers 4.

(Oer)dans

Met dansen stroomt er een levensenergie door je heen waardoor je volledig in het hier en nu komt en uit je gedachte raakt. Het is een zeer directe en krachtige methode om uit je hoofd te raken.

Je lichaam geeft duidelijk de blokkades aan zodat je direct tot nieuwe inzichten komt en je een bevrijdend gevoel ervaart. Je leert om naar jezelf te kijken hetgeen soms zeer verrassende resultaten biedt. Deze workshop is uitermate geschikt voor teamuitjes en teambuildingsessies.

Geschikt voor groepen van 8 tot 25 personen

Meditatie

In stilte je ademhalen volgen of  in een vorm van geleide meditatie met mantrazang en instrumenten. Meditatie is er in vele vormen en stijlen. Het spreekt voor zich dat ieder een eigen voorkeur heeft. De invulling kan besproken worden zoals gewenst is.

Meditatie zorgt dat je uit je hoofd gaat. Meditatie geeft rust. Door te mediteren kom je dichter bij jezelf. Je komt daardoor beter in je vel te zitten en gaat beter presteren.

Geschikt voor groepen van 8 tot 25 personen

Didgeridoo

Het oudste instrument op aarde van oorsprong gespeeld door de Aboriginals laat een hele speciale klank en trillingen horen. In deze workshop leer je hoe je dit natuurlijke instrument leert bespelen en hoe je verschillende klanken kunt vormen met je lippen.

Na de workshop weet je hoe je trillingen en klanken uit een didgeridoo kunt krijgen. Een originele ervaring en toegankelijk voor iedereen.

Geschikt voor groepen van 8 tot 20 personen.

Tai chi

De workshop is een verkenning voor beginners en een verdieping voor gevorderden en toegankelijk voor iedereen. Het programma wordt afgestemd op de deelnemers.                   

Tai chi wordt in Azië in grote groepen buiten/binnen beoefent. De harmonieuze bewegingen zijn zeer sierlijjk en tevens heel krachtig om bij jezelf te komen. Door stromende bewegingen te herhalen ervaar je een harmonie en kom je tot rust.

Geschikt voor groepen van 8 tot 30 personen.

Aikido

Aikido is een oosterse gevechtsport. Het motto is “Mind moves body” Het is een zeer filosofische sport en heeft niets met geweld te maken. Aikido leert je de weg om in harmonie te komen met ki, je levensenergie.

Het kan zeer verhelderend zijn als je merkt wat de “ki” met je kan doen met jezelf maar ook in bedrijfsmatige processen.

Geschikt voor groepen van 8 tot 20 personen.

 

De workshopprijzen zijn afhankelijk van tijdsduur en groepsgrootte.