Zakelijk

Contecta voor bedrijven

Dit keer geen teamuitje karten of paintballen want je bent toe aan iets heel anders?

Contecta biedt je de keuze om het jaarlijkse uitje op een andere manier in te vullen. Samen met jou bekijken we aan welke voorwaarden het programma moet voldoen. Een maatwerk opzet van de dag is het resultaat.

Wat kun je verwachten? De mogelijkheden zijn breed. Voor een idee kun je denken aan een workshop Oosterse gevechtsport, waar je leert letterlijk in je eigen kracht te staan, een collega zal je echt niet meer omver kunnen duwen. Of we kunnen Didgeridoo spelen, het oudste muziekinstrument ter wereld. Gezamenlijk vinden we de juiste toonsoort waarop de groep het best functioneert.

Contecta verzorgt de selectie van docenten en sprekers uit binnen- en buitenland. Docenten die op hun beurt veel ervaring en passie hebben voor hun vak dat kan liggen binnen bijvoorbeeld muziek, literatuur, yoga, dans, Oosterse gevechtsporten en meditatie.

Nieuwe en inspirerende indrukken en ervaringen zorgen voor een verfrissend leerelement en bieden daarnaast veel lol met elkaar. De teamspirit en de energie wordt verhoogd en elke medewerker krijgt nieuwe inzichten in zichzelf. Een unieke win-win situatie.